Restrictii

Acești termeni vor fi aplicați pe deplin și va afecta utilizarea acestui site web. Prin utilizarea acestui site web, ați fost de acord să acceptați toți termenii și condițiile scrise aici. Nu trebuie să utilizați acest site web dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni și condiții standard pentru site-ul web.

Este interzisa:

  • publicarea oricăror materiale ale site-ului în orice alt suport;
  • vânzarea, sublicensarea și/sau comercializarea în alt mod a oricăror materiale ale site-ului;
  • publicarea și/sau să afișarea orice material al site-ului;
  • folosirea acestui site în orice mod care este sau poate fi dăunătoare pentru acest site;
  • folosirea acestui site în orice mod care afectează accesul utilizatorilor ;
  • utilizarea acestui site contrar legilor și reglementărilor aplicabile sau în orice fel poate dăuna site-ului sau oricărei persoane sau entități de afaceri;
  • angajarea în orice minerit de date, recoltarea de date, extragerea de date sau orice altă activitate similară în legătură cu acest site;
  • folosirea acest site pentru a se angaja în orice publicitate sau de marketing.

Anumite zone ale acestui site sunt restricționate pentru utilizatori și ceasuri-oririnale.net poate restricționa în continuare accesul la orice zone ale acestui site

Continut

“Conținutul tău ” înseamnă orice audio, text video, imagini sau alte materiale pe care alegi să le afiși pe acest site web. Prin afișarea conținutului dvs., acordați ceasuri-originale.net o licență non-exclusivă, irevocabilă la nivel mondial, sub licențiere pentru a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce și distribui în orice și în toate mediile.

Confidenţialitate

Vă rugăm să citiți politica de confidențialitate.

Fără garanții

Ceasuri-originale.net nu exprima nici o garantie, de orice fel legate de acest site sau materialele conținute pe acest site.

Limitarea răspunderii

Ceasuri-originale.net, nu va fi trasă la răspundere pentru nimic care decurge din sau în orice fel legate de utilizarea de către dumneavoastră a acestui site, decat dacă o astfel de răspundere este sub contract. Ceasuri-originale.net, nu este răspunzătoare pentru nicio răspundere indirectă, rezultată sau specială rezultată din sau în orice fel legate de utilizarea acestui site web.

Ceasuri-originale.net, are permisiunea de a revizui acești termeni în orice moment, dacă consideră că este potrivit, să revizuiască acești termeni în mod regulat.

Acești Termeni constituie întregul acord între Ceasuri-originale.net și dumneavoastră în legătură cu utilizarea acestui site , și înlocuiește toate acordurile și înțelegerile anterioare.

Acești termeni vor fi interpretați în conformitate cu legile statului , și vă supune jurisdicției instanțelor de stat , pentru soluționarea oricăror dispute.

%d bloggers like this: